Sidste nyt

Nedlukning

Kære medlemmer.

Da Glostrup Fritidscenter lukker ned nu, gør vi det samme med øjeblikkelig virkning, foreløbig frem til den 30. marts. Vi skal nok holde jer orienteret om aflysninger mm, per mail, sms eller telefon, foruden her på siden og på facebook-siden.

Kurset med Anne-Pia er udsat indtil videre - der er sendt besked rundt til deltagerne. 

Pas godt på jer selv, til vi ses igen.

Bestyrelsen

Demo

Udsat til vi ses igen:

Fredag den 20. marts ville Birgitte holde en lille demo, hvor hun viser, hvordan man kan sy et etui til sakse. Som sædvanligt medbringer alle deltagerne i turen til Gåsa-kviltarna en lille gave - denne gang et sakseetui. Man må selvfølgelig gerne lave en anden slags sakseetui end det, Birgitte viser. 

Besøg hos Gåsa-kviltarna.

Nu har vi fået en dato for næste besøg hos vores svenske venner i Landskrona. Det bliver lørdag den 21. november. Vi får en rigtig invitation senere med tid og sted mm, men nu kan vi allerede skrive det ind i vores kalendere!

Sommerturen 2020.

Dette venter vi også med, men hvis I gerne vil med, må I gerne sende en mail til Jytte - men vent med betalingen!

Fra 1. marts kan du købe billet til årets sommertur lørdag den 13. juni til Zen Garden og besøg hos speich design på hjemvejen. Se mere i den røde mappe og køb billet på mødeaftener/dage. 

Du kan også tilmelde dig ved at sende en mail til Jytte og derefter betale via netbank, men husk at du altid kun er tilmeldt, hvis du har betalt for turen. Pris kr. 300,- incl. indgang til zen garden. 

Hannes Patchwork kommer på besøg i Greve.

Aflyst

Quiltequinderne i Greve får besøg af Hannes Patchwork lørdag den 21. marts klokken cirka 14 - 15:30, hvor I også er meget velkomne. Det foregår i:

Pensionistcenteret

Greveager 9

2670 Greve

 

HANNES patchwork har til huse lige midt i Jylland, så benyt denne chance til at se noget af hendes udvalg. HANNES har gode priser – specielt på lynlåse!

 

 

 

Kursus med Anne-Pia Godske Rasmussen

Stor toilettaske

Husk at du kan tilmelde dig kurset, som er lørdag den 28. marts, hos en fra bestyrelsen. Betaling ved tilmelding. Sidste frist for tilmelding er 28. februar. Du kan sy en af de to modeller: 

Sytaske - der er flere billeder af modellerne i vores røde mappe.

Nye links

Hej alle.

Efter Anitas og mit besøg hos Kreadeluxe i Haslev her i december har jeg indsat et link til butikken. Jeg ved jo, at mange af jer også strikker og hækler. Butikken er absolut et besøg værd, alt er sat flot op, især alle deres modeller. Både garn og mønstre kan købes via netbutikken, mønstrene som download. Mønstrene er de mest udførlige, jeg nogen sinde har brugt, mange sider med fine billeder til de lidt svære modeller, f.eks. elgene, foruden at man kan gå ind på butikkens hjemmeside og se videoguides, hvis der er noget, man ikke lige kan finde ud af. Deres bøger er også flotte og med udførlige vejledninger. Bare giv mig besked, hvis du gerne vil se påskebogen eller julebogen; så tager jeg dem gerne med en fredag. 

Elgene og kræmmerhuset har jeg hæklet efter download-opskrifter, kuglerne er fra julebogen. 

Jeg har også indsat et link til hobbii.dk, som både har internetbutik og stor fysisk butik på gågaden i Roskilde. Butikken i Roskilde er et besøg værd - jeg har sjældent set så meget lækkert garn på ét sted. Desuden har de en masse tilbehør. På hjemmesiden er der gratis opskrifter på mange forskellige ting. 

Hilsen Jytte

 

Webmaster

 

Bente Haagensen er i december fratrådt som webmaster med øjeblikkelig virkning. Hjemmesiden vil derfor blive opdateret af bestyrelsen frem til næste generalforsamling. Har du som medlem noget, du gerne vil have bragt på siden, sender du en mail til en fra bestyrelsen - så sørger vi for, at det kommer på siden med det samme. Bente har desuden ønsket at fratræde som foreningens revisor. 

Leas fine tæppe

Savnes

Vi savner nogle medlemmer om aftenen, vi bliver færre og færre, hvilket er trist for klubben. Så piger, kom forbi og sy - vi savner jer.

Find os på Facebook

Glostrup Quilterne er kommet på facebook!  Det er en lukket gruppe, kun for os.

 www.facebook.dk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 10:19
Programmer har modtaget 10
27.01 | 08:10
Madopskrifter har modtaget 15
14.11 | 22:50
Sidste nyt har modtaget 12
16.09 | 17:04
Køb salg og bytte har modtaget 3
Du kan lide denne side