Sidste nyt

Nye links

Hej alle.

Efter Anitas og mit besøg hos Kreadeluxe i Haslev her i december har jeg indsat et link til butikken. Jeg ved jo, at mange af jer også strikker og hækler. Butikken er absolut et besøg værd, alt er sat flot op, især alle deres modeller. Både garn og mønstre kan købes via netbutikken, mønstrene som download. Mønstrene er de mest udførlige, jeg nogen sinde har brugt, mange sider med fine billeder til de lidt svære modeller, f.eks. elgene, foruden at man kan gå ind på butikkens hjemmeside og se videoguides, hvis der er noget, man ikke lige kan finde ud af. Deres bøger er også flotte og med udførlige vejledninger. Bare giv mig besked, hvis du gerne vil se påskebogen eller julebogen; så tager jeg dem gerne med en fredag. 

Elgene og kræmmerhuset har jeg hæklet efter download-opskrifter, kuglerne er fra julebogen. 

Jeg har også indsat et link til hobbii.dk, som både har internetbutik og stor fysisk butik på gågaden i Roskilde. Butikken i Roskilde er et besøg værd - jeg har sjældent set så meget lækkert garn på ét sted. Desuden har de en masse tilbehør. På hjemmesiden er der gratis opskrifter på mange forskellige ting. 

Hilsen Jytte

 

Glædelig jul og godt nytår

Alle ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Webmaster

 

Bente Haagensen er fratrådt som webmaster med øjeblikkelig virkning. Hjemmesiden vil derfor blive opdateret af bestyrelsen frem til næste generalforsamling. Har du som medlem noget, du gerne vil have bragt på siden, sender du en mail til en fra bestyrelsen - så sørger vi for, at det kommer på siden med det samme. Bente har desuden ønsket at fratræde som foreningens revisor. 

Leas fine tæppe

Savnes

Vi savner nogle medlemmer om aftenen, vi bliver færre og færre, hvilket er trist for klubben. Så piger, kom forbi og sy - vi savner jer.

Find os på Facebook

Glostrup Quilterne er kommet på facebook!  Det er en lukket gruppe, kun for os.

 www.facebook.dk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Vivi | Svar 03.06.2018 12.31

En fin tur til Korsør , uha så meget fint stof m.m., dejlig frokost, det kan man godt gentage🌹👍

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.06 | 12:31

En fin tur til Korsør , uha så meget fint stof m.m., dejlig frokost, det kan man godt gentage🌹👍

...
30.01 | 09:08

1000 tak for en super dejlig weekend med masse af sy og snak og dejlig ingefær småkager du er super god til disse småkager Anni

...
I går | 10:19
Programmer har modtaget 10
27.01 | 08:10
Madopskrifter har modtaget 15
Du kan lide denne side