Sidste nyt

Seneste nyt om flytning til foreningshuset.

Nu er vores lokalereservationer i det nye foreningshus på plads. Vi forventer at flytte derover cirka 1. november. Vi får 2 lokaler i stueetagen. Mere herom, når vi engang mødes igen. God sommer til jer alle.

Seneste nyt og årsregnskab

Kære medlemmer. 

Årsregnskabet for 2019 er i dag, den 2. maj sendt til jer alle sammen, foruden et brev med seneste nyt. De fleste af jer har fået det per mail, og resten får det i et almindeligt brev. Her er lidt af indholdet: 

Der er ikke indkommet forslag til årets generalforsamling, udover bestyrelsens forslag, som står på indkaldelsen.

Bestyrelsen har besluttet, at fristen for indsendelse af forslag forlænges til 15. august. Helt enkelt fordi vi så kan afholde generalforsamlingen så hurtigt som muligt, efter at vi begynder at holde møder igen, selvfølgelig afhængig af, hvor og hvornår vi kan låne lokale.

 

Det er jo en såkaldt force majeure-situation, hvor vi under ingen omstændigheder kan overholde foreningens vedtægter. Dagsordenen for generalforsamling bliver der ikke ændret på, kun dato og evt. sted.

 

Men vi kan jo også komme i den situation, at der - når vi starter igen cirka 1. september - ikke må mødes mere end 50, hvis det bliver retningslinierne til den tid, og så kan vi måske stadig ikke holde generalforsamling, da alle medlemmer skal have mulighed for at deltage. Her har vi dog den mulighed, at vi kan bede medlemmerne tilmelde sig, så vi kan se, om vi bliver flere eller færre end 50.

Vi har fået oplyst, at hvis alt går efter planen, skal vi flytte til det nye foreningshus 1. november i år.

Vi vender selvfølgelig tilbage, når vi ved mere.

Mange hilsner Susanne og Jytte

Udsættelse og aflysning

Kære medlemmer.

Som I nok har regnet ud, er vi nødt til at udsætte årets generalforsamling på ubestemt tid. I er dog stadig velkomne til at indsende forslag allerede nu, da vi så måske kan dispensere fra vedtægterne og indkalde til generalforsamlingen med kortere frist. Det er jo en helt ekstraordinær situation for os alle, incl. foreninger. 

Vores almindelige aften- og fredagsmøder starter nok først i starten af september, men det sender vi besked rundt om, når vi kommer tættere på og ved mere om, hvornår vi vil kunne få adgang til vores mødelokaler igen. 

Sommerturen er selvfølgelig aflyst. Programlægning for næste sæson er udsat indtil videre.

Kommer der nyt, sender vi det rundt per mail, foruden at det selvfølgelig vil kunne læses på både hjemmesiden og facebook-siden.

I mellemtiden må I passe rigtigt godt på jer selv.

Nedlukning

Kære medlemmer.

Da Glostrup Fritidscenter lukker ned nu, gør vi det samme med øjeblikkelig virkning, foreløbig frem til den 30. marts. Vi skal nok holde jer orienteret om aflysninger mm, per mail, sms eller telefon, foruden her på siden og på facebook-siden.

Kurset med Anne-Pia er udsat indtil videre - der er sendt besked rundt til deltagerne. 

Pas godt på jer selv, til vi ses igen.

Bestyrelsen

Demo

Udsat til vi ses igen:

Fredag den 20. marts ville Birgitte holde en lille demo, hvor hun viser, hvordan man kan sy et etui til sakse. Som sædvanligt medbringer alle deltagerne i turen til Gåsa-kviltarna en lille gave - denne gang et sakseetui. Man må selvfølgelig gerne lave en anden slags sakseetui end det, Birgitte viser. 

Besøg hos Gåsa-kviltarna.

Nu har vi fået en dato for næste besøg hos vores svenske venner i Landskrona. Det bliver lørdag den 21. november. Vi får en rigtig invitation senere med tid og sted mm, men nu kan vi allerede skrive det ind i vores kalendere!

Sommerturen 2020.

Dette venter vi også med, men hvis I gerne vil med, må I gerne sende en mail til Jytte - men vent med betalingen!

Fra 1. marts kan du købe billet til årets sommertur lørdag den 13. juni til Zen Garden og besøg hos speich design på hjemvejen. Se mere i den røde mappe og køb billet på mødeaftener/dage. 

Du kan også tilmelde dig ved at sende en mail til Jytte og derefter betale via netbank, men husk at du altid kun er tilmeldt, hvis du har betalt for turen. Pris kr. 300,- incl. indgang til zen garden. 

Hannes Patchwork kommer på besøg i Greve.

Aflyst

Quiltequinderne i Greve får besøg af Hannes Patchwork lørdag den 21. marts klokken cirka 14 - 15:30, hvor I også er meget velkomne. Det foregår i:

Pensionistcenteret

Greveager 9

2670 Greve

 

HANNES patchwork har til huse lige midt i Jylland, så benyt denne chance til at se noget af hendes udvalg. HANNES har gode priser – specielt på lynlåse!

 

 

 

Kursus med Anne-Pia Godske Rasmussen

Stor toilettaske

Husk at du kan tilmelde dig kurset, som er lørdag den 28. marts, hos en fra bestyrelsen. Betaling ved tilmelding. Sidste frist for tilmelding er 28. februar. Du kan sy en af de to modeller: 

Sytaske - der er flere billeder af modellerne i vores røde mappe.

Nye links

Hej alle.

Efter Anitas og mit besøg hos Kreadeluxe i Haslev her i december har jeg indsat et link til butikken. Jeg ved jo, at mange af jer også strikker og hækler. Butikken er absolut et besøg værd, alt er sat flot op, især alle deres modeller. Både garn og mønstre kan købes via netbutikken, mønstrene som download. Mønstrene er de mest udførlige, jeg nogen sinde har brugt, mange sider med fine billeder til de lidt svære modeller, f.eks. elgene, foruden at man kan gå ind på butikkens hjemmeside og se videoguides, hvis der er noget, man ikke lige kan finde ud af. Deres bøger er også flotte og med udførlige vejledninger. Bare giv mig besked, hvis du gerne vil se påskebogen eller julebogen; så tager jeg dem gerne med en fredag. 

Elgene og kræmmerhuset har jeg hæklet efter download-opskrifter, kuglerne er fra julebogen. 

Jeg har også indsat et link til hobbii.dk, som både har internetbutik og stor fysisk butik på gågaden i Roskilde. Butikken i Roskilde er et besøg værd - jeg har sjældent set så meget lækkert garn på ét sted. Desuden har de en masse tilbehør. På hjemmesiden er der gratis opskrifter på mange forskellige ting. 

Hilsen Jytte

 

Webmaster

 

Bente Haagensen er i december fratrådt som webmaster med øjeblikkelig virkning. Hjemmesiden vil derfor blive opdateret af bestyrelsen frem til næste generalforsamling. Har du som medlem noget, du gerne vil have bragt på siden, sender du en mail til en fra bestyrelsen - så sørger vi for, at det kommer på siden med det samme. Bente har desuden ønsket at fratræde som foreningens revisor. 

Leas fine tæppe

Savnes

Vi savner nogle medlemmer om aftenen, vi bliver færre og færre, hvilket er trist for klubben. Så piger, kom forbi og sy - vi savner jer.

Find os på Facebook

Glostrup Quilterne er kommet på facebook!  Det er en lukket gruppe, kun for os.

 www.facebook.dk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.06 | 10:38

Hej Kirsten.
Det klarer jeg lige med det samme. Fortsat god sommer.
Mange hilsner Jytte

...
03.06 | 18:05

Hej.
Vil I ændre min mailadresse fra kith@privat.dk til Kith.theilgaard@gmail.com.

...
15.12 | 10:19
Programmer har modtaget 10
27.01 | 08:10
Madopskrifter har modtaget 15
Du kan lide denne side