Sidste nyt

Det nye foreningshus

Så har vi fået adressen på det nye hus:

Glostrup Medborgerhus

Ved Brandstationen 1

Generalforsamling overstået

Så fik vi afholdt vores forsinkede generalforsamling. Både bestyrelsesmedlemer og suppleanter blev genvalgt. Som revisor blev Annemarie Carstensen valgt. Der var desværre ingen, der ønskede at stille op som revisorsuppleant, så bestyrelsen fik af forsamlingen mandat til selv at finde en revisorsuppleant, hvis der skulle blive brug for en.

Referat vil blive sendt rundt hurtigst muligt, især af hensyn til flytning til det nye foreningshus. Vi ved nu, at den sidste dag i Fritidscenteret bliver fredag den 9. oktober.

Dog vil der være hyggesyning lørdag den 10. og søndag den 11.10. klokken 9:30 til 17 i både møderum 3 og 4. Der er begrænset antal deltagere, så der kan holdes afstand, så tilmelding er nødvendig. Tilmeldingsliste er sat i den røde mappe, men man kan også tilmelde sig per mail. 

Vi starter i det nye foreningshus cirka 1. november. Mere herom senere, når bestyrelsen får besked.

Det blev besluttet at nedlægge denne hjemmeside, da der aldrig kommer indlæg fra medlemmerne og kun få kigger på den. Så den forsvinder meget snart!

Startet efter sommerferien.

Vi er nu startet efter den lange ferie - der er håndsprit i Fritidscenteret, og vi har også selv købt et par flasker, som står i skabet.

Ved alle møder skal der foreløbig fremover krydses af på en navneliste, hvem der har været til stede. Der er lister forrest i den røde mappe. Det er selvfølgelig af hensyn til evt. smitteopsporing. 

 

 

 

Seneste nyt om flytning til foreningshuset.

Nu er vores lokalereservationer i det nye foreningshus på plads.  Fredagsholdet får 2 lokaler i stueetagen; aftenmøderne holdes i sylokalet. 

Tur til Gåsa-quilterne udsættes

Efter aftale med Gåsa-quilterne udsættes besøget hos dem indtil videre. 

Nye links

Hej alle.

Efter Anitas og mit besøg hos Kreadeluxe i Haslev her i december har jeg indsat et link til butikken. Jeg ved jo, at mange af jer også strikker og hækler. Butikken er absolut et besøg værd, alt er sat flot op, især alle deres modeller. Både garn og mønstre kan købes via netbutikken, mønstrene som download. Mønstrene er de mest udførlige, jeg nogen sinde har brugt, mange sider med fine billeder til de lidt svære modeller, f.eks. elgene, foruden at man kan gå ind på butikkens hjemmeside og se videoguides, hvis der er noget, man ikke lige kan finde ud af. Deres bøger er også flotte og med udførlige vejledninger. Bare giv mig besked, hvis du gerne vil se påskebogen eller julebogen; så tager jeg dem gerne med en fredag. 

Elgene og kræmmerhuset har jeg hæklet efter download-opskrifter, kuglerne er fra julebogen. 

Jeg har også indsat et link til hobbii.dk, som både har internetbutik og stor fysisk butik på gågaden i Roskilde. Butikken i Roskilde er et besøg værd - jeg har sjældent set så meget lækkert garn på ét sted - dog er der ikke så meget inspiration i butikken, men på hjemmesiden er der gratis opskrifter på mange forskellige ting. Desuden har de en masse tilbehør. 

Hilsen Jytte

 

Webmaster

Det er for tiden bestyrelsen, der lægger nyt på siden. Siden lukkes sidst i oktober, da der kun er få medlemmer, der bruger den. Dette blev vedtaget på generalforsamlingen 14.9.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leas fine tæppe

Vi savner nogle medlemmer om aftenen, vi bliver færre og færre, hvilket er trist for klubben. Så piger, kom forbi og sy - vi savner jer.

Find os på Facebook

Glostrup Quilterne er på facebook!  Det er en lukket gruppe, kun for os.

 www.facebook.dk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.06 | 10:38

Hej Kirsten.
Det klarer jeg lige med det samme. Fortsat god sommer.
Mange hilsner Jytte

...
03.06 | 18:05

Hej.
Vil I ændre min mailadresse fra kith@privat.dk til Kith.theilgaard@gmail.com.

...
15.12 | 10:19
Programmer har modtaget 10
27.01 | 08:10
Madopskrifter har modtaget 15
Du kan lide denne side